Zakelijk

Eigen regie en verantwoordelijkheid nemen

Helaas is dat niet iets wat we op school leren. We leren op dit moment vooral nog hoe we ons zo goed mogelijk aan kunnen passen. Hoe we vooral in dat (niet meer werkende) systeem passen. Daarbij wordt intussen steeds duidelijker dat niemand er eigenlijk meer echt in past.

De gevolgen daarvan worden momenteel duidelijk ook steeds duidelijker zichtbaar: steeds meer mensen lopen vast, krijgen chronische klachten of vallen zelfs uit in het arbeidsproces.
De productiviteit wordt steeds lager, terwijl het aantal werkuren steeds hoger wordt.

Wat nou als ik je vertel dat er een andere manier is? Een manier waarop jouw medewerkers met (veel) minder uren, veel meer gedaan krijgen. Een manier waarop ze elke dag met plezier naar hun werk gaan en voldaan de deur weer achter zich sluiten als de werkdag voorbij is. Een manier waarbij iedereen in het systeem past en daar zelfs volledig tot zijn recht komt. Juist omdat iedereen gezien wordt in zijn/haar eigen unieke kwaliteiten die elkaar allemaal aanvullen tot een prachtig werkbaar en superefficiënt geheel.

Resultaat: een succesvolle manager, tevreden mensen op de werkvloer die intrinsiek gemotiveerd zijn om net even dat extra stapje te zetten, sterk verbeterde bedrijfsresultaten en een sterke reductie van het aantal uitvallers.

Hoe is het voor jou als alles weer loopt als een geoliede machine?
Als jouw niet langer werkbare (bedrijfs)systemen weer werkbaar worden?
Als jouw mensen en je bedrijfsresultaten een enorme boost krijgen en je zo bijdraagt aan een betere wereld?

Klinkt te mooi om waar te zijn?
Ik denk het niet. Ik denk graag in mogelijkheden; vooral waar anderen ze niet meer zien.

Ben je nieuwsgierig geworden welke mogelijkheden ik voor jou zie?
Plan dan hier gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Je kunt me ook benaderen via onderstaand contactformulier of via WhatsApp/telefoon

Anke Oerlemans

Coachingsessie

“Aline heeft mij enorm geholpen mijn eigen blokkades te doorzien. Door me daar op een subtiele manier doorheen te helpen en op een dieper level met me te sparren, kon ik ze oplossen terwijl ik intussen ook in beweging bleef. Ik zie haar daarom als een hele waardevolle sparringpartner. Dat vind ik onmisbaar om een goede business te kunnen runnen. Om de mensen onder me echt structureel in beweging te krijgen of mijn bedrijfskoers te kunnen veranderen (of dat nu als ZZP-er is of als CEO), heb ik eerst naar mezelf te kijken. Aline snapt dat als geen ander en liet me zien waar ik eerst zelf nog iets mocht veranderen, voordat ik van mijn werknemers kon verlangen dat ze dingen anders gaan aanpakken. Als CEO of ZZP-er heb je daarin immers een voorbeeldfunctie.
Doordat Aline mij in mijn privésfeer enorm geholpen heeft, kon ik ook in mijn bedrijf de nodige veranderingen succesvol implementeren. Ik heb nu niet alleen weer ruimte en aandacht voor mijn bedrijf, ik heb daarnaast ook persoonlijk de juiste stappen kunnen zetten om in mijn werksituatie de juiste veranderingen door te kunnen voeren.”

Nieuwsgierig welke bijdrage ik kan leveren aan jouw bedrijf?

Plan gerust een oriënterend gesprek in waarbij jij je behoeften kenbaar maakt en ik je op basis daarvan een passend voorstel kan doen.